Имаме новина за всички чревоугодници, бургеристи и авантюристи. Ако все още не сте разбрали ще ви кажем, че любимите ни Boom! Burgers имат изцяло обновено меню. Вече в ресторанта ще можеш да откриеш напълно нови бургери, но и да поръчаш пимпнати версии на няколко Boom! класики.

Виж кои са тези бургери и как няколко души успяха да се оттърват от тях в серия от видеа, които неотдавна започнахме да ти представяме. За първите можеш да научиш от тук, тук и тук, а в днешния епизод ще ти представим как учениците Никола Гърдев и Божидара Йонова успяха да заличат два от тях — Pulled Pork “Ribs” Burger и Veggie Burger.

Pulled Pork “Ribs” Burger

Pulled Pork "Ribs" Burger

Pulled Pork “Ribs” бургерът е едно от предложенията, които Boom! запазват от старото си меню, но с няколко промени, които значително подобряват преживяването. Добавено е халапеньо, което с леко лютия си вкус се съчетава перфектно с телешкото и барбекю соса на свинското, а пикантната нотка, която придава Spicy Southern коуслоуто, е чудесният завършек на бургера. Основата на Pulled Pork “Ribs” Burger е първокачествено ирландско говеждо кюфте, английски чедър и разбира се месо от свински ребра в барбекю сос.

Veggie Burger

Veggie Burger

Veggie бургерът е изцяло нов. Дълго време Boom! правят опити и експерименти със свои познати-вегетарианци, докато достигнат до тяхното единодушно “да!”. И тъй като основна съставка за всеки себеуважаващ се бургер е кюфтето, то те сега направиха и вегетарианския бургер от менюто с кюфте. Да, точно така — домашно приготвено кюфте от леща. Перфектно съчетано с пикантна майонеза, чушки халапеньо, домашни кисели краставички, айсберг и домат за свежест.


Ела в Boom! Burgers & Steaks на ул. “Кърниградска” 15, София, за да опиташ тези не просто бургери, а гурме ястия в питка.