Имаме новина за всички чревоугодници, бургеристи и авантюристи. Ако все още не сте разбрали ще ви кажем, че любимите ни Boom! Burgers имат изцяло обновено меню. Вече в ресторанта ще можеш да откриеш напълно нови бургери, но и да поръчаш пимпнати версии на няколко Boom! класики.

Виж кои са тези бургери и как няколко души успяха да се оттърват от тях в серия от видеа, които отскоро започнахме да ти представяме. За първите можеш да научиш от тук и тук, а в днешния епизод ще ти представим как Стилян Славов a.k.a Supamen успя да заличи един от тях за 4:54 минути!

Double Trouble Burger

Double Trouble Burger

Историята на този бургер започва от една сряда, в която Boom! Burgers го предлагат като едно от специалните си седмични предложения, част от The Burger & Beer Laboratory. Само за един ден бургерът става истински хит, след което печели гласуването за “Бургер на месеца”. Така се предлага и през целия месец май. Boom! получават редица молби Double Trouble да бъде включен като постоянно предложение в менюто, а дори и заплахи, че ако не го направят, ще има ритуални самозапалвания пред ресторанта.

Е, ето го и него — с постоянно присъствие в менюто. Един от любимите бургери на гостите на Boom! Burgers. Не случайно е кръстен Double Trouble — съдържа две телешки кюфтета, две нива английски чедър, бекон на две нива, карамелизиран лук, домашно приготвени кисели краставички, айсберг, домат и Boom! сос.

Too big to bite, too tasty not to.


Ела в Boom! Burgers & Steaks на ул. “Кърниградска” 15, София, за да опиташ тези не просто бургери, а гурме ястия в питка.