Имаме ексклузивна новина за всички чревоугодници, бургеристи и авантюристи. Ако все още не сте разбрали ще ви кажем, че любимите ни Boom! Burgers & Steaks имат изцяло обновено меню. От днес, след 19:00 часа, в ресторанта ще можеш да откриеш напълно нови бургери, но и да поръчаш пимпнати версии на няколко Boom! класики.

Виж кои са тези бургери и как няколко души успяха да се оттърват от тях в серия от видеа, които ще ти представим в четири поредни седмици. За първите два можеш да научиш в статията или да изгледаш видеото, в което Тодор Пеев (журналист и покер играч), Евгения Цингова (моден дизайнер и стилист) и техният домашен любимец успяват да ги заличат.

Sloppy Joe / Juicy Lucy

Sloppy Joe

Две големи класики в бургерите. Sloppy Joe — запържена с лук и бира кайма и сос барбекю. Juicy Lucy — бургер с чедър и масло вътре. И когато Joe срещна Lucy… идва и изобретението на Boom! — the dirtiest burger ever!

Cheeseburger

Cheeseburger

Като цяло Cheeseburger-а не е толкова много променен, а е по-скоро е пимпнат. Pimp my burger — добавен е двойно повече чедър, марулята е сменена с айсберг. Айсберга има по-свеж и крънчи вкус от марулята. Друга съществена добавка е домашният лук в оцет (познат като pickled onion). Лекият кисел вкус от него се вписва чудесно с разтопенният чедър.


Ела днес в Boom! Burgers & Steaks на ул. “Кърниградска” 15, София, след 19:00 часа, за да си сред първите опитали тези не просто бургери, а гурме ястия в питка.