Имаме ексклузивна новина за всички чревоугодници, бургеристи и авантюристи. Ако все още не сте разбрали ще ви кажем, че любимите ни Boom! Burgers & Steaks имат изцяло обновено меню. Вече в ресторанта ще можеш да откриеш напълно нови бургери, но и да поръчаш пимпнати версии на няколко Boom! класики.

Виж кои са тези бургери и как няколко души успяха да се отърват от тях в серия от клипове, които отскоро започнахме да ти представяме. За първите два можеш да научиш от тук, а в днешния епизод ще ти представим как Христо Ласков (стратегически директор, Publicis Modem Cybermark) и Денислав Захариев (мениджър, Calliope) успяват да ги заличат.

Boom! Burger

Boom! Burger

Емблематичният бургер, най-харесваният от клиентите на заведението, бургерът, с който никога няма да се разделят. При него не са направени големи промени, а по-скоро леко е ъпгрейднат. Можете да се насладите на комбинацията от хрупкав английски бекон, карамелизиран лук и домашно приготвени кисели краставички. Резултатът е перфектното съотношение между сладко и кисело, върху говеждо кюфте с разтопен английски чедър. Всичко това между друга класика — Boom! сосът.

Buttermilk-Fried Chicken Burger

Buttermilk-Fried Chicken Burger

Рецепта, която се променя във времето. Пилето се маринова в сметана и подправки, а аиоли сосът придава сочност на запърженото панирано пилешко филе. Киселите краставички са с перфектна киселинност, която придава завършек на бургера. За допълнителна свежест са прибавили и хрупкав айсберг.


Заповядай в Boom! Burgers & Steaks на ул. “Кърниградска” 15, София, за да опиташ тези не просто бургери, а гурме ястия в питка.