Публикациите в рубриката “Момичета” винаги са били сред най-популярните в Under The Line. Това не ни учудва ни най-малко. Ето защо винаги сме се опитвали да ти покажем най-красивите момичета така, както никога не си ги виждал.

Но кои пет от тях събраха най-много вашите симпатии през годината? В класацията “Топ 5 на 2014: момичета” ще откриеш онези пет дами, които натрупаха най-много посещения на снимките си през 2014 година.

#01

Александра

Фотография от Васил Германов

Александра е момичето, което най-много харесахте през 2014 година. Няколко думи за нея: в себе си винаги носи учебници по правни науки, а първото нещо, което забелязва в един мъж са гласът, усмивката и обувките. Не пие алкохол, така че една безплатна напитка е последното, което ще я впечатли. Обича неутралните цветове и се чувства най-секси в семпли и изчистени неща.


Girls-02-Vanya

#02

Ваня

Фотография от Кирил Станоев

Ваня винаги има в себе си гел за почистване и четка за зъби. Първото нещо, което забелязва в един мъж, е погледът. Най-секси се чувства само по парфюм, но ако целта ви е да стигнете дотам, не я сваляйте с “Вашите да не са пекари, че си толкова сладка?”.

Girls-03-Denitsa

#03

Деница

Фотография от Йоан Гълъбов

Деница си пада по големите чанти, за да може да носи колкото може повече неща с нея. В мъжете я впечатлява поведението и начинът, по който се движат и усмихват. Не запомня тъпите свалки и се чувства секси във всякаква дреха, стига любимият ѝ парфюм да е върху нея.


Girls-04-Tanya

#04

Таня

Фотография от Евгени Вацов

Таня винаги има филтри за цигари по дъното на чантите си. Вуйна ѝ е издала книга, озаглавена “Ключовете от рая”, която Таня е прочела. В мъжете за нея най-важни са височината и очите, а най-лошата свалка, която е получавала от тях е “Тц тц, ех, каква си ми красавица неземна. 14 години мините на Сваровски да работят за теб”. Чувства се секси само по бикини и мъжка блуза.

Girls-05-Reneta

#05

Ренета

Фотография от Еллен Неврокопска

Ренета никога не носи в себе си излишни неща, но признава, че в чантата си има fish-eye камера. Има едно нещо, което забелязва първо в мъжете, а това е усмивката.