Трима участници се борят за одобрението ни. Всеки от тях е избран, заради иновациите, които налага в областта си у нас. Това са младият режисьор Неда Морфова с проект за музикално видео, авторът на сайта “Не!Новините” Самуил Петканов, който иска да напише първата си интерактивна книга, и Destructive Creation, които ще трансформират част от София. В специално създадения за целта сайт transformtoday.bg може да гласуваш и да решиш не само кой да подкрепиш, но и как точно ще се развие проектът му.

Всички гласове, събрани до 29 ноември включително, ще определят кой артист ще започне работа по проекта си. Победителят ще бъде представен на You Transform Today парти с Andy Butler от Hercules & Love Affair на 29 ноември в Централна софийска баня. По време на втория етап ще гласуваме за една от седемте стъпки в реализацията на проекта и ще решаваме как ще се развива той в последствие, като определяме темата, стила, сюжетите, локациите, участниците и всички детайли.

DSCF0687

Destructive Creation е арт колектив, като най-големите им проекти досега са първото обрисуване на Паметника на Съветската армия в София, превръщането на полицейска вишка в беседка и червеното наметало, с което осъмна паметника на Альоша в Пловдив.

Сега ти избираш какъв да е следващият им проект. Научи повече за опциите в интерактивното интервю, което сам трансформираш, като избираш кой да е следващият въпрос към Destructive Creation. За целта трябва да включиш Annotations опцията в YouTube.