[wide]
shipka-store-1
DSCF0799_2
[/wide]

Двуцифрените температури и сезонът на свободните за мартеници места по почти цъфналите пролетни дръвчета са тук, което освен към задължителна покупка на добрия стар кец, води и до няколо леко досадни ритуала.

На първо място е време да направиш така, че всички зимни дрехи от гардероба ти да изчезнат, но да са така скрити, че да изглеждат перфектно реставрирани за следващия сезон. Второ място се отрежда на спорта, който не е първи зимен приоритет, но пък мислите за тичане в парка направо напират напролет.

Дотук две стахотни причини да си поговорим отново за онова място, наречено магазин Шипка, където открихме няколко продукта, които накратко можем да наричаме “улеснения в живота”.

Shipka-bg-thelaundress-620

Можеш да използваш The Laundress Wool & Cashmere Shampoo или Spray, за да запазиш вълнените и кашмирени пуловери на сигурно и най-вече миришещо на къдър място, а пък за тъкмо започналите спортни тренировки се довери на Sport Spray или Detergent, които ще те отърват от миризмата и бактериите, които някои от материите за спортуване задържат.

Продуктите за пране и ароматизиране на дрехи на нюйоркската марка The Laundress ще откриеш в магазин Шипка, който се намира на ул. Проф. Асен Златаров 22 (на ъгъла с ул. Шипка).


На снимката горе отляво-надясно:
The Laundress Sport Detergent 475 ml – 46 лв.
The Laundress Wool & Cashmere Spray 125 ml – 24 лв.
The Laundress Wool & Cashmere Shampoo 475 ml – 46 лв.
The Laundress Delicate Spray Lady 125 ml – 24 лв.
The Laundress Fabric Fresh mini spray 60 ml – 18,50 лв.
The Laundress Sport Spray 125 ml – 24 лв.

[aside]Снимки: Under The Line[/aside]