Това, което харесваме във всичко, което момчетата от ELEVATE правят, е едно много просто и категорично изречение на всеки техен флаер – “Подкрепяй българските артисти!”.

Името на събитието, на което направо ви задължаваме да се отбиете, е Horizon Festival Launch Party. Всъщност това е първата официална проява под шапката на Horizon Festival в България, а партито е по повод представянето на самия фестивал на софийска територия.

Подобни launch партита има ощe в London, Bristol, Brighton, Leeds, Southampton и Manchester, включвайки както участници от фестивала, така и други актуални артисти от електронната сцена.

Horizon Festival ще се проведе в Банско между 23-ти и 29-и март, участие него ще вземат повече от 50 имена от различни краища на света, сред които Jackmaster, Crazy P, Mark E, KiNK, Loefah, Ben Pearce, Phaeleh, Dark Sky и Alex Arnout.

Препоръчваме да посетите официалния сайт едноседмичното събитие за повече информация относно билети и настаняване.

На 9-и март в Culture Beat Club в София музиката ще бъде дело на трите силни имена от ELEVATE – Nick Nikolov, Liubo Ursiny и Valdy, а организаторите обещават по време на партито да бъдат раздадени приятно число покани за самия Horizon Festival, което, нека признаем, прави събитието още по-атрактивно.

Ще се видим там!

Horizon Festival Launch Party