Метростанцията е място, през което ежедневно минават хиляди души. Забързани в ежедневието си, последното нещо, което всеки един от нас очаква, е там да се случи нещо вълнуващо. В най-подходящия момент, по най-непредвиденото време едно неочаквано събитие на неочаквано място пресече пътя на Under The Line.

Шумно хаус парти в метростанцията? С диджей на живо и максимум парти дух? Кой би застанал зад тази идея, ако не Heineken! Става дума за първото от серия подгряващи партита на бранда за едно от най-големите събития за електронна музика — Solar Easter: Trinity. За Solar, и на сън да ни бутнеш, можем да ти разкажем много и въпреки това, всяко следващо събитие крие нови и нови изненади. Дочухме, че тази година част от тях ще се случат по време на подгряващите партита — трима, които са направили снимка с диджея в метростанция “Сердика” и са я споделили в Instagram с хаштаг #HeinekenTrinity, могат да спечелят билет за Solar Easter: Trinity. Несъмнено с тази активация Heineken не само запознава по вдъхновяващ и изненадващ начин публиката си с ивента, но и за пореден път затвърждава подкрепата си към този тип събития.

След първото изненадващо парти на 11 април, следващата дата, на която имаш шанс да спечелиш билет за събитието, е 16 април, между 17 и 23 ч. Не пропускай възможността да се сдобиеш с покана и да се позабавляваш там, където никога не си очаквал!

Имай предвид, че най-вълнуващото от серията подгряващи партита ще е на 17 април, точно преди Solar Easter: Trinity. Събитието ще бъде в метростанция “Интер Експо Център — Цариградско шосе”, където се намира локацията на Solar Easter. Препоръчваме ти да не изпускаш тази дата!