На 26 февруари в подлеза на НДК ще е партито за финала на второто българско издание на глобалната инициатива You Transform Today на Absolut, която подкрепя и провокира млади хора по целия свят да създават нови и различни неща, трансформирайки себе си и областта, в която работят.

Давайки гласа си на transformtoday.bg, взехме участие в трансформирането на софийската ни среда. След гласуването на над 10 000 човека в различните етапи на кампанията, спечели идеята за инсталация на Destructive Creation.

Destructive Creation

За събитието довечера бившият Spacer ще бъде преобразено като вътрешността на гигантски автобус, като публиката реши градските трансформатори да са облечени в space age стил по време на акцията и да използват стъкло и флуоресцентни цветове за проекта. За музиката ще се погрижи KiNK, който е подготвил DJ сет и back-to-back шоу с други любимци на местната електронна сцена — StefaK и Riddimbox.

Всичко започва в 21:00 ч. като организаторите подсещат да отидем навреме, ако искаме да се възползваме от безплатния гардероб, а и при запълване на капацитета на локацията няма да бъдат допускани повече посетители. Вход свободен. Носете си лични карти, а ако ви липсва добро настроение, ще има достатъчно коктейли.

Събитието можеш да откриеш във Facebook.