На 1 юни предстои откриването на магазин, който обединява популярни лица, известни дизайнери и дрехи с уникална история в името на една свежа идея. Second Chance Shop дава втора възможност на дрехите да заживеят нов живот с малко корекции и ефектни детайли.

Целта на магазина е подпомагане на базата по моден дизайн на Националната Художествена Академия и фондацията за подпомагане на деца със специални нужди I Can Too. Известни личности, сред които са имената на Калин Врачански, Виктория Терзийска от Мастило, Йордан Йовчев, Дарин Ангелов, Дидо от D2, както и много други любимци на българската публика, предадоха своя дреха на студенти от Академията, вдъхновявайки ги да създадат нова визия с помощта на дизайнери-ментори. Всеки фен или ценител на оригинални модни решения ще може да закупи дрехите на символична цена и да стане част от инициативата на Second Chance Shop.

Откриването на магазина ще стартира от 17:00 ч. в мол “Сердика” с модно шоу, по време на което звездите ще разходят своите “нови” дрехи под светлините на прожекторите.

VG_image__4487

VG_image__4528

VG_image__4529

VG_image__4530

VG_image__4591

VG_image__4593