adidas доминираше през 2015-а! Независимо какво показаха цифрите в продажбите на Nike и Under Armour, тази година брандът с трите черти остави сериозен отпечатък върху лайфстайла. Те просто не ни оставиха избор, затрупвайки пазара с куп задължителни за всеки ценител артикули, като се започна от линията adidas Yeezy и продължи с adidas Ultra Boost, adidas Y-3 и т.н.

DSCF4285

DSCF4301

За да затвори кръгчето на силната си година, през декември adidas Originals представи NMD и пренаписа коледните списъци по цял свят.

Изцяло новата концепция NMD следва силуета на едни от най-популярните модели на adidas – Micro Pacer, Rising Star и Boston Super. Но в NMD техните детайли са напълно преработени и представят нов силует, който използва миналото, за да вдъхнови и определи бъдещето в дизайна на обувки.

DSCF4292
DSCF4298
Създаден за съвременен номадски начин на живот, NMD съчетава класиката и иновациите. Технологиите BOOST и Primeknit са съчетани със симулиран език, който отдава заслуженото на най-иновативните технологии в историята на adidas.

DSCF4307

NMD технически е маратонка за бягане, но е изработена като лайфстайл обувка. Средната част на подметката й е изградена с помощта на BOOST технологията, съчетана с компактно опаковани EVA елементи, които придават издръжливост и динамичност на цялата подметка, а горната част залага на здравината на технологията на Primeknit на adidas, осигурявайки нови нива на стабилност и динамика.

Казано на кратко: Ако се добереш до тях, не ги мисли!