Създадени са в партньорство с бранда за астрологични фрешове Planet Pops, така че връзката между знаците и напитките не е само случаен рекламен трик. Даже напротив. Всеки коктейл е под влиянието на различна планета от слънчевата система и стимулира нейното влияние чрез своите съставки. Те са избрани в хармония с древното знание за светилата и връзката им с природата. Концепцията е допълнена и с високо качество на изпълнение, като алкохолите са специално селектирани от портфолиото на Diageo Reserve World Class.

Seeds of Love

Имената на коктейлите служат като звездна карта, за да се ориентираш кой е за теб. Можеш да избираш според зодията, асцендента си или момента, в който се намираш.

Spell Whisperer

Spell Whisperer например е за раците и будуващите на пълнолуние чувствителни души, Wise man’s gift е за мъдрите, козирозите и водолеите, и вече донесе точки за баланс на автора си в престижно състезание за бармани.

Lucky Charm

Късметът е забъркан и в рецептата на Lucky Charm, специално за хазартните типове, стрелците и рибите, които за под влияние на планетата на късмета Юпитер.

Дали ще ти помогне да спечелиш от лотарията? От тази на вкусовете — със сигурност.