Телефонът отдавна е много повече от устройство, което ни свързва с най-близките ни хора – той е връзката ни с целия свят. Не само се грижи да не изоставаме от всичко ново, но и ни позволява да контролираме ежедневието си, да запаметяваме важните моменти и да ги споделяме, да развиваме уменията си и да създаваме нови. Той е неизменна част от ежедневието ни и като такава трябва да му подхожда. Точно като новите Xperia XZ и Xperia X Compact, създадени, за да допринесат, но и да украсят живота ни.

Xperia X Compact

Xperia X Compact е с компактни размери и се побира и в най-малката дамска чанта, без да прави компромис с всичко, което очаквате от един смартфон.

Xperia XZ

Xperia XZ, от своя страна, впечатлява с интелигентна батерия, умни функции и дизайн от премиум материали.

Xperia X Compact

23 MP основна камера с технология за стабилизация SteadyShot™, HDR снимки

5 MP предна камера

64-битов шестядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 650

Xperia XZ

23МР основна камера с технология за стабилизация SteadyShot™, HDR снимки и 4К видеозапис

13 MP предна камера

64-битов четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 820

Xperia X Compact
Xperia XZ

XZ и X Compact се предлагат с най-новите иновации за фотография в смартфоните Xperia. Моделите притежава първата технология за тройно засичане на изображението в смартфон Xperia. Те анализират, адаптират и заснемат перфектни снимки при неблагоприятни условия, разполагайки със сензор за изображения, лазерен сензор за автоматичен фокус и сензор RGBC-IR.

 

Имаш възможност с лекота да заснемаш движещи се обекти при всякаква светлина без размазване – от режим на готовност до режим на снимане за 0,6 секунди. За видеа без трептене пък можеш да разчиташ на технологията SteadyShot на Sony.

Xperia X Compact

Xperia X Compact съчетава удобство, комфорт и красота. Меката закръглена форма приляга удобно в дланта ти, а компактният дизайн позволява лесна работа с една ръка. Гланцовото покритие на смартфона го кара да изглежда така, сякаш е направен от фино изработена керамика.

Xperia XZ

Изчистеният и хомогенен дизайн на Xperia XZ осигурява комфорт при държане, а изумителните цветове лесно пасват на стила ти. Задният панел е от метал ALKALEIDO, който прави гърба на смартфона по-бляскав, като нюансите преливат в зависимост от ъгъла, под който светлината попада върху него. Още един голям бонус  – Xperia XZ е защитен от прах и вода, така че да издържа на предизвикателствата на ежедневието.

 

Поглеждайки към батерията на двата апарата, определено няма от какво да се притесняваш – с едно зареждане получаваш до 2 дни работа, а иновативната технология Qnovo удължава жизнения й цикъл до два пъти. Смартфоните разполагат с вградени приложения, които разучават навиците ти, за да оптимизират потребителското изживяване и да предложат безупречна работа във всяка една ситуация. А ако се притесняваш за сигурността, сензорът за пръстови отпечатъци на power бутона гарантира, че смартфонът ти винаги ще е заключен от недоброжелатели.

Без съмнение, Xperia XZ и Xperia X Compact ще отговорят на високите ти очаквания, остава само да избереш своя перфектен партньор.