Познаваме Perelik от няколко сезона насам – проектирани в Берлин, изработени в България в района на Сливен, това са вълнените одеяла, които очароват с ръчната си изработка и стилното съчетание на цветове. Новата колекция, която видяхме в магазин N8 на ул. “Шишман”, добавя още към изкушението да се загърнеш в уюта на меките вълнени нишки. Те носят излъчването на онзи basic аксесоар, който търсим през зимата.

Като всеки добре измислен дизайн новите Perelik наистина са “с много лица”. Наметнати върху фотьойла или дивана, те са онази лека завивка, която придружава чашата с кафе и хубавата книга в модерната представа за hygge у дома. Размерът 130 х 180 см покрива точната представа за throw blanket – лека наметка, която често е акцент в интериора.

Този път гамата е изненадващо различна. Върху черна основа са разработени стилни съчетания на две основни гами: синьо-сиво-бяло и зелено-кафяво-бяло. Поради ръчната изработка шарките са уникални за всяка наметка и приятно препращат към прекрасните десени на Missoni. А това ни напомня защо лекото одеяло-шал отдавна е предпочитаният изискан подарък, който добрите брандове изпращат на своите приятели за Коледа.

_MG_1392_
2
_MG_1401_
3
_MG_1377_

 

Новата колекция фини одеяла на Perelik е в магазин N8.

Профил: 100% вълна, Размери 130 х 180 см

Бранд: Perelik

Място: N8

Цена: 195 лв.