Новата лятна колекция Pandora ME е създадена за всички, които обичат да изразяват себе си чрез бижутата, които носят. Арт ориентираният светоглед е в основата на новите модели, затова нито един от тях не поставя каквито и да е ограничения относно пол, възраст или (суб)култура.

Сред новите модели в колекцията отново виждаме талисмани, вдъхновени от емоджита, като „Моят герой“ под формата на череп с блестящи цирконии за очи. Компания му правят „Моята вярна посока“ – изразена недвусмислено чрез сребърна висулка компас – и любовта, която грее с 14К позлата на висулката сърце с име „Моето щастие“. Пеперудата, която традиционно е символ на трансформацията, тук е издържана в стерлингово сребро с кубичен цирконий и е израз на новото начало. Черешката на тортата е под формата на позлатено колело висулка „Моята енергия“ със 7 цветни камъни – като 7-те енергийни центъра в тялото, с които да отключиш своите чакри и да достигнеш пълния си потенциал.

Създадена, за да вдъхнови всевъзможни комбинации, лятната колекция Pandora ME впечатлява и с нови техники на изработка на бижута, нестандартен дизайн и игра с цветовете и благородните метали. Всичко това, за да те предизвика да изразиш себе си с Pandora ME. 

No limits. Only options

Открийте в магазини Pandora в страната.

 

01a
02a
03a
04a
05a
06a
07a
08a
09a
10a
11a
12a
13a