За да сформира гамата Athletics Pulse, adidas изследва момента, когато атлетите напускат съблекалнята и се отправят към игрището и пулсът им се ускорява в очакване на старта.

В сърцето на колекцията е суетшъртът adidas Z.N.E. Pulse Knit Hoodie, изработен с уникален дизайн, наподобяващ пулса на сърцето, с дишаща вълна мерино.

Колекцията се отличава с разнообразие от трикотажни и жакардови горнища с качулки, като трикотажната версия допълнително охлажда спортиста, когато стане горещо преди началото на играта.

Колекцията ще носят селекция от водещи атлети в много различни спортове. Това включва футболистите Gareth Bale и Paul Pogba, баскетболната звезда James Harden, лекоатлетката Tori Bowie, както и водещите тенисистки Angelique Kerber и Simona Halep.

В България първите атлети, които тестваха adidas Z.N.E. Pulse са Надя Младенова и Иван Минчев.

Надя е дългогодишен национален състезател по Карате Шотокан и световен шампион в категория 55 кг, силов и кондиционен треньор, както и автор на блог, свързан с тренировки, хранене и здравословен начин на живот. Определено е човек, на който можем да се доверим при избор на екип за тренировка.

Здравословният начин на живот е в основата на успехите на Иван Минчев. Той е шампион на България в седмобоя и десетобоя, като уменията и знанията от атлетическата му кариера го правят и отличен професионалист в новото му амплоа – спортен треньор в Orange Fitness.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

 

Колекцията adidas Athletics Z.N.E. Pulse е налична в световен мащаб от 31 август 2017 г.