Легендарната футболна обувка, която се превърна в икона на уличната мода, линията Samba издържа на изпитанието на времето. Първоначално лансиран през 1950 г., сега, 69 години по-късно, този класически силует е преработен в нов модел, отговарящ на нуждите и естетиката на съвременните жени. Роден на футболното игрище и един от най-разпознаваемите и най-продаваните модели, Samba е проектиран от основателя на adidas Ади Даслер. Това е и един от първите модели на adidas, които се отличават с характерните три ленти “3-Stripe”.

007_sambarose

От футболното игрище безпроблемно този модел преминава и в модния свят, маратонките Samba отдавна са част от популярната култура на уличния стил. Samba Rose се предлага както в бяло/черно и черно/бяло, така и в многообразни цветови комбинации между външна част и подметка. Взимайки емблематичното ДНК на футболните обувки и добавяйки доза съвременен стил, Samba Rose замества традиционния материал на обувката OG Samba с мека кожа и първоначалния велурен Т-образен панел, намиращ се в предната част, с уникален зиг-заг шев. Подчертано дебела платформа на подметката, с допълнителен релеф, замества предишната доста по-тънка и елегантна подметка на Samba, докато класическото брандиране на adidas от външната страна и горната част на езика прави препратки към първоначалния дизайн и неговите old-school корени.

 

006_sambarose
002_sambarose

Тази модернизирана игра на класическите маратонки аdidas Samba Rose ще откриете в разнообразни цветови комбинации във всички магазини на Buzz Sneaker Station, както и онлайн на buzzsneakers.com