Untitled1

Намирането на детски обувки, които да са едновременно удобни, функционални и красиви, се оказва истинско предизвикателство, затова Донка Дойчева-Попова решава да създаде свои. Заедно със съпруга й Чило и сестра й Цвета обединяват усилия и поставят началото на семеен бизнес, чиито продукти са плод на двугодишен труд и много проучване за намиране на правилните материали, производители, цветове и модели. Дизайнът е дело на тричленния екип, базиран в България, естествената кожа и висококачествените подметки идват от Италия и се произвеждат в семейна фабрика в Португалия – държава с дългогодишен опит в обувната индустрия. Резултатът е повече от впечатляващ – удобни обувки, които дават стабилност и свобода на движението, за да могат малките крачетата да растат здрави и да тичат безгрижно в парка.

_MG_0931_
_MG_0935_

Обичаме, когато брандовете имат история, специално отношение и внимание към онези малки детайли, които ги отличават – от цвета на подметката до името, което носят. Лесно запомнящото се име е вдъхновено от олимпийския шампион Абебе Бикила, който освен че е първият атлет, печелил олимпийски маратон два пъти, печели златен медал на летните игри през 1960 г., бягайки бос.

Untitled3

Стартират с три модела в шест свежи и ярки цветови комбинации, като два от тях са разработени както за малките, така и за техните майки в размери от 19 до 39. Меки и комфортни, даващи достатъчно опора за първите крачки на всяко мъниче, без да правят компромис с дизайна. Когато децата не могат да тичат боси, Abebe е новият им най-добър приятел, който пази крачетата при приключенията навън и носи много усмивки и весели игри.

Untitled2

Можете да поръчате обувките на Abebe тук.