_VHG9407

Срещайки 90-те навсякъде около нас – в киното, музика, а особено и в модата, не е изненада, че Reebok решават да пуснат отново едно от култовите си деветдесетарски произведения, за да ни прави компания и на улицата.

Aztrek ‘96 е с ново лице, което се доближава максимално до предшественика си. Различава се с подобрен по-обемен силует и по-добри материали в изработката, за да е в крак с изискванията на новото време. Интересно е, че липсва и страничният брандинг за допълнително минималистично усещане.

_VHG9439
_VHG9477

С излизането си на пазара през 1993 г. Aztrek 96 започва живота си като обувка за бягане, но тази есен тя е звездата на улицата, с ярките ретро цветове на панелите, които я отличават от всички останали. Това привлича и Звезди от Mint Stories към Aztrek 96. С нейна помощ тя успява да избяга от скуката и рутината и така превръща Aztrek 96 в новия задължителен елемент в аутфита на модерните момичета.

_VHG9493

Ако вече и завиждаш и искаш и ти чифт от това съкровище, се включи в предизвикателството във Facebook профила на Звезди и си спечели един.