Project Street включва отличителни елементи от произведения на един от визионерите на градската култура, претворени в бижута на марката. Емблематичните куче, ангел, танцуващи човечета и сърца, с които Харинг става известен, оживяват върху иконичната за бранда гривна Pandora Moments, нови талисмани, колие, пръстени и обеца в комбинация от стерлингово сребро с 14К златно покритие и емайл в ярки цветове.

Кийт Харинг е американски артист и активист, който става известен през 80-те в рамките на художествената сцена на Ийст Вилидж в Ню Йорк заедно с Анди Уорхол, ЖанМишел Баския, Кени Шарф и Джени Холцер. Неговите анимирани образи бързо прерастват в широко признат визуален език, а голяма част от работата му включва сексуални алюзии, които прокарват социални послания за безопасен секс и повишаване на осведоменост относно ХИВ/СПИН. 

„Не мисля, че изкуството е пропаганда. Изкуството е онова нещо, което освобождава душата Ви, провокира въображението Ви и Ви мотивира да стигнете по-далеч.

– Кийт Харинг 

Чрез тази арт колаборация Pandora отбелязва непреходността и въздействието на Кийт Харинг върху изкуството, културата и модата. За да капсулира тази специална енергия, марката кани разнообразна селекция от млади пионери на нюйоркската стрийт сцена – от рапъри и танцьори, до баскетболисти и скейтбордисти – за лица на придружаващата кампанията. Where street style meets street art… 

Project Street дебютира ексклузивно на 6 октомври в Mall of Sofia, Paradise Center, The Mall, Serdika Center & Pandora Center на бул.Витоша 53.
pandora_01
pandora_02
pandora_03
pandora_04
pandora_05
pandora_06
pandora_07
pandora_08
pandora_09
pandora_10
pandora_11

Виж повече на pandora.net.