Социалната изолация оказва своето влияние върху любителите на свободата във всичките ѝ форми — пътешественици, градски герои и онези, които търсят нови преживявания във всеки удобен момент.

Но освен огромната роля в живота на отделните личности, извънредното положение е предизвикателство и за всеки бранд, чиято философия е да вдъхновява хората да прекарват повече време навън, да общуват повече и да взимат максимума от всеки ден. Като такава компания, Stinky Socks решава да пренесе вкъщи това, което липсва най-много на хората — морето, планината и сърцето на града.

В партньорство с дигиталната агенция NEXT-DC и в подкрепа на инициативата #StayHomeStinky, брандът създава лимитирана серия чорапи, които носят ароматите на места, емблематични за марката. Хората могат да избират между три дестинации — пътуване до Венис Бийч в Лос Анджелис с чорапите “Venice”, разходка в планината Bear Mountain с чифт “Third Eye Co.” и обиколка из улиците на Лас Вегас с ретро модела “Purple”.

За разработката на специалната лимитирана серия Stinky Socks се спира на Scent Company Italy — компания, с чиято помощ продуктите носят богатия аромат на борова гора, на солен океански въздух и на нощният живот на Лас Вегас. Освен като препратка към името на марката, NEXT-DC избира обонянието като основа на кампанията и заради способността на сетивото да активира силни емоции и ярки спомени — чувства, които имат особена роля в момент на социална изолация.

Вижте повече за лимитираната серия чорапи Stinky Socks тук: https://stinkyfamily.com