Един от култовите модели на adidas, започнал живота си като обувка за бягане, се завръща.

adidas Ozweego си спечелва място в историята с провокативния си силует, споделящ много общи характеристики с тенденциите на спортните обувки в наши дни. Именно това подтиква adidas Originals да преобразят емблематичните обувки за човека на 2019-а.

Моделът бързо привлече вниманието на модерните фенове на маратонки и набира все повече популярност. Вдъхновени от огромната вълна положителни реакции, Buzz и adidas ти дават възможност да си спечелиш едни adidas Ozweego чрез #OZWEEGOGIF.

HIISHII_K22_4638
Ozweego_1-(1)

Създай свой OZWEEGO mood board, като използваш обувките, материали в различни цветове и други елементи, които ще откриеш в магазина на BUZZ в Сердика Център.

Направи серия от 3 снимки на своя mood board и я публикувай в публичния си профил в Instagram. В поста трябва да включиш локацията на магазина, както и: #OZWEEGOCreator #OZWEEGOGIF и таг @buzzsneakerstation.

1
4

Един от всички креативни постове ще спечели чифт OZWEEGO. Печелившият ще бъде обявен на 3 септември чрез стори в профила на Buzzsneakerstation в Instagram.

Посети магазина между 30 август и 1 септември, от 16:00 до 20:00 ч., и влез в зоната на #OZWEEGOGIF!