Българският бранд Шипка е добре известен със 100% растителната си козметика, включваща както техни продукти, така и други внимателно подбрани марки. Ако искате да се поглезите или да накарате любим човек да се почувства наистина специален, в Шипка могат да ви забъркат индивидуален микс от масла според нуждите и типа на кожата. При тях откриваме също и декоративна козметика на минерална основа, която създава свеж и естествен вид, като в същото време се грижи за кожата.

HYGGE правят достъпни за България няколко козметични бранда, сред които е и датският Sort of Coal. Те ни пренасят в Япония, откъдето идва ключовата съставка на продуктите им – дървени въглища, но пречупени през естетиката на датския минимализъм – от идеята до дизайна на опаковките.

Част от селекцията на Plus Zero Concept Store e австралийският бранд Aesop, който привлича с ненатрапчиви изчистени опаковки, разчитайки на качествените си и луксозни продукти да създадат цялостно преживяване и история.

Beauty Lab е сравнително нова дестинация, приканваща с изчистен и красив интериор. Част от марките, които представят, са българските Ecomaat и Sea Stars, класическите L’Occitane, както и продуктите на гръцкия бранд Korres. Последните са създадени с вдъхновение и опит от хомеопатията, избирайки съставките, заради специфичните им натурални свойства и качества и допълвайки продуктите с нежни опаковки с внимание към дизайна.

Серум за лице Ren 59 лв. и соли за вана от Шипка. Крем за ръце с карите L'Occitane 45 лв. и лосион за тяло Korres 17 лв. от Beauty Lab.
Крем за ръце Aesop 55 лв. от Plus Zero Concept Store. Балсам за устни Kiyoko 26 лв. от HYGGE. Минерален руж Jane Iredale 42 лв. от Шипка.
Ексфолиант за лице Aesop 84 лв. и серум за очи Aesop 75 лв. от Plus Zero Concept Store. Вода за лице с лайка Ecomaat 14 лв. от Beauty Lab. Маска за лице с нар 12 лв. и крем за лице с нар 38 лв. Korres от Beauty Lab.
Маска за коса Aesop 50 лв. от Plus Zero Concept Store. Шампоани 100 ml Sort of Coal всеки по 14 лв. от HYGGE.
Масажен крем с лавандула L'Occitane 69 лв. от Beauty Lab. Душгел за тяло Biofficina 20лв. и соли за вана от Шипка.

Шипка се намира на ул. Асен Златаров 23 и на shipka.bg.
HYGGE е на thehyggeshop.com.

Plus Zero Concept Store се намира на ул. Позитано 1.
Beauty Lab се намира на ул. Шишман 12Б.