тренчкот  Simone Rocha x H&M
панталон H&M Studio SS21
панталон H&M Studio SS21
блуза и пола Simone Rocha x H&M
блуза, пола и чорапи Simone Rocha x H&M, чорапогащник  Swedish Stockings, обувки H&M
чорапогащник  Swedish Stockings, рокля H&M, обувки H&M Studio SS21
рокля Simone Rocha x H&M, обици H&M
рокля Simone Rocha x H&M, риза и ботуши архив
блуза H&M, риза Simone Rocha x H&M
10
чорапогащник  Swedish Stockings, рокля H&M, обувки H&M Studio SS21
риза (архив), панталон Theory от Koncept7, обувки Simone Rocha x H&M , колие H&M Studio SS21
топ Theory от Koncept7