Най-после новият Volkswagen Tiguan е тук. Той е умен като телефона ти, а може и да е постоянно свързан с него и с начина ти на живот. Иновативен, интуитивен, помни желанията ти и те улеснява с мобилните услуги и приложения на Volkswagen Car-Net. Споделя приключенията ти, където и да те водят те.

DSCF5082

Новият Tiguan е основа на цяло семейство SUV-та от VW и е първият, който използва най-иновативната архитектура на компанията, така че всичко в него – от комфорта, през сигурността и динамичните характеристики, до свързаността е на нивото на най-новото на пазара на автомобили. Още по-хубавото е, че изглежда просто страхотно и не отстъпва по нищо на големите в луксозния сегмент, а пък е по-достъпен като цена.

По-големият и по-просторен Tiguan е снабден с фенси дигитални инструменти, head-up дисплей и операционна система за твоя телефон и навигация. И още асистиращи системи за предотвратяване на инциденти, системата lane assist, която реагира с намеса в управлението при излизане от пътното платно и системата area view за следене на околността.

DSCF5180
DSCF5160

Технологията с мобилните приложения на Volkswagen Car-Net прави възможно да зададеш маршрут на SUV-a си отвън или дори да изпратиш дестинация в движение на шофьора. За да ти демонстрира колко яко всъщност е това, Tiguan покани актьора Бойко Кръстанов да го тества в предизвикателството #TiguanBlindDates. Група девойки го изпратиха на тайна, дори за него, мисия, воден само от навигацията на автомобила. В отговор той им организира неочакван маршрут. Виж къде се озоваха те.

Но #TiguanBlindDates не спира дотук. Най-свързаният автомобил покани куп български медии да се свържат – нетипично за родната действителност – в един общ проект – The Аll Connected Challenge, чрез Car-Net-а на Tiguan.

Първи предизвикваме ние. Избрахме си Сибина и Асен Григорови от webcafe, които ще изпратим на приключение на север, някъде около Белене, където са се заселили овце, дошли чак от Франция. По пътя сме им заложили и една спирка изненада. Дали ще я намерят?

DSCF5122

Ако искаш и ти да преживееш емоцията и да се озовеш на неочаквано и вълнуващо място с Tiguan, тествай автомобила в най-близкия шоурум на Volkswagen.