Кога, ако не през нощта, може да се възползвате от уникалната възможност да последвате инстинкта си? Също като Одри Хепбърн във филма “Римска ваканция”. Или Бела Хадид, рекламното лице на Goldea The Roman Night, която се спасява от скучна вечер за “възрастни”. На покрива в компанията на приятели тя отпива от блясъка на звездите. Властта да бъде кралица на нощта й дава третият аромат от емблематичната колекция Goldea.

Untitled1

Поглед. Вдишване. Нито повече, нито по-малко. И обратен път вече няма.

Новата композиция внася допълнителна доза сексапил и романтика в идеята за the gold goddess. Харизматична, очарователна и съблазнителна, тя отприщва неустоимата си аура чрез златен еликсир от бели цветя. Изборът на жасмин самбак и абсолют от тубероза не е случаен. Цветята излъчват упойващата си миризма именно при свечеряване. Уникалният флорален характер на аромата е предшестван от вкусна целувка на черница и черен божур, която предизвиква радост, плам и магнетизъм, свойствени на младостта. Звученето им се усилва от богато интонационно решение – галещи кожата черен мускус, пачули и ветивер. Ах, този Алберто Мориас! Как само мастер-парфюмеристът успява да модифицира класическия шипре акорд в нещо още по-експресивно и дръзко!

Бих могла да поспоря с Бела Хадид, която казва, че Goldea The Roman Night й напомня одеколона на баща й и парфюма на майка й. Но няма да го направя. За мен ароматът е самобитен и надарен с особено изящество. В същото време е невъздържан и взривяващ с прелъстяващ и чувствен подтекст.

Като римска ваканция в едно шишенце! Луда и импулсивна. Мога сериозно да свикна с този начин на живот. А вие?