Неслучайно, серията е кръстена Shadow заради многопластовия си подход, двойното лого и преувеличената междинна подметка.

_VHG8989

Дизайнът на новите AF1 е вдъхновен от жените, двигатели на промените в своите общности. Затова и посланието на рекламната кампания на AF1 Shadow е All For 1 (Всички за един). Посланици на модела са Аса Мохамед – танцьор и хореограф от Лондон, която използва танците, за да вдъхва увереност в младите си ученици; Дулче Орихуеля – професионален боксьор от Мексико, която използва опита си, за да покаже на младите момичета как да бъдат шампиони в собствения си свят; и Сали Намани – основател на школата PeacePlayers, където чрез баскетбола децата се учат на екипност и отговорност.

_VHG8959
_VHG8963

Тези жени не се колебаят да бъдат пионери и лидери, за да водят останалите към един по-добър свят.Затова и самият дизайн разчита на детайлните елементи, който по съвършен начин преплитат елегантност и провокация.

Във функционалността си новите Nike също не изневеряват на себе си – повдигната подметка им придава съвременен вид, а вътрешната подметка ги прави по-леки и по-удобни. Колкото до цветовете, те са игриви и момичешки с ретро привкус – идеални за ежедневни комбинации или като акцент в аутфита.

Ако и ти усещаш вдъхновение и сила в себе си да водиш останалите към едно по-красиво бъдеще, то AF1 Shadow е твоят модел.

 

Открий го в три цветови комбинации в магазини Buzz, както и онлайн