Постоянният фокус на adidas към иновации и стил доведе до създаването на UltraBOOST Laceless – обувка, проектирана максимално да улесни тичането. Като част от гамата adidas Running UltraBOOST силуетът се отличава с иновативната технология PrimeKnit, която позволи премахването на връзките, а в комбинация с подметката  BOOSTTM  бегачите вече могат да разгърнат целия си потенциал.

adidas работи с атлети, за да тества и преработи популярната горна част от PrimeKnit и да създаде компресионно напасване, което осигурява стабилност и гарантира върхово представяне на бегачите, избягвайки необходимостта от връзки на обувките. Интегрираната технология Forged PrimeKnit осигурява допълнителна стабилност в средната част на стъпалото заедно с разширяващите се зони Aramis, разположени в областта на ставните връзки на крака.

adidas-Running-UltraBOOST-Laceless-(8)
adidas-Running-UltraBOOST-Laceless-(1)

След представянето на adidas UltraBOOST Laceless през юли, сега моделът се завръща с нови цветови интерпретации, за да отбележи края на сезона на 2017 г. Новите цветови комбинации са вдъхновени от динамичното небе – включвайки неутралните тонове на изгрева и наситените индиго нюанси на залеза.

UltraBOOST Laceless са налични от 6 декември.