Фитнес индустрията процъфтява. Фитнес салоните са пълни с жени, които се потят здраво, за да се сдобият с мечтаната фигура, да се освободят от стреса, да открият нова социална среда или просто защото здравословният начин на живот в момента е толкова модерен. Без значение дали тренираш бокс или йога с козички (да, има такова нещо), едно е сигурно – имаш нужда от подходящо облекло, което едновременно трябва да прави добро впечатление и да не позволява да се изложиш.

523681
523669
523670

Тук на помощ идват adidas и капсулна колекция, създадена специално за активните дами. Statement collection включва 23 артикула, които ще те подкрепят във всяко спортно начинание, без да допускат компромис със стила ти. От една страна, това са спортни сутиени, якета, обувки и аксесоари в смели принтове, а от друга, това са артикули, разработени да подкрепят различни типове тела и активности, за да можеш ти да се фокусираш само и единствено върху тренировката си. Защото добре знаем, че едва когато си спокойна и уверена в себе си, постигаш големи резултати.

523675
523663
523664

Съчетанията в колекцията са вдъхновени от Дуа Липа, Карли Клос, Шей Мичъл, Хана Бронфман, Гарбине Мугуруса. Като жени, които предприемат различни подходи за ефективно трениране, техните прозрения и идеи са перфектната основа за разнообразна селекция от модели, обединени в постигането на отличителен и креативен тренировъчен гардероб.

523665

Statement Collection вече е налична онлайн и в магазините на Sport Depot – София (Младост, Люлин,Paradise), Пловдив (Retail Park Plovdiv) и Варна..