От две години най-големите семейни празници в Пловдив не са това, което бяха. Преди две години, преди artnewscafé да стартира поредицата ALL TOGETHER NOW партита, великденската и колендата нощ завършваха в тишина и сън след семейната вечера. А именно празниците са времето, когато Пловдив отново се изпълва с живот – и с хора, които се завръщат в града специално за празниците. И така, празничните нощи вече не са тихи и спокойни, а повод за срещи и събиране отново заедно.

DSC_4577

И великденската нощ тази година няма да бъде тиха и спокойна, защото предстои великденското ALLTOGETHERNOW парти на artnewscafé!

За първи път партито ще се проведе на нова и по-централна локация – клуб VOID (бивша дискотека INFI) в квартал „Капана“.

Следвайки мотото „Всички заедно сега“ artnewscafé отново обръща поглед към своето семейство – хората, които през годините са били зад бара на кафето и са изградили неговия образ. Това са Самуил, Мартин, Елена и Виктор – част от звездния екип на artnewscafé, който ще се погрижи за музикалната програма на партито.

DSC_4576
DSC_4457

И за да бъдем всички заедно входът на партито (както винаги) е напълно свободен

ALL TOGETHER NOW VOL. 4 / EASTER PARTY

30 април, 22 ч.

VOID

кв. „Капана“, ул. „Братя Пулиеви“ 4