Легендарният немски техно диджей Chris Liebing едва ли има нужда от представяне, имайки предвид факта, че звездата му изгрява още в средата на 90-те години със специфичния schranz саунд, който съчетава твърди и бързи tech звуци. През годините Chris Liebing не спира да експериментира с различни музикални стилове, но винаги остава верен на техното.

Nicole Moudaber е не е ново име в техно музиката и е емблематично лице в клубния афиш в цял свят. Тя започва кариерата си през 2009 г., когато е забелязана от легендарния Carl Cox. В сетовете си екзотичната диджейка набляга на техно, хаус, дийп хаус и тек хаус звученето.

Техно дуото Pan-Pot са германските диджеи и продуценти Tassilo Ippenberger and Thomas Benedix. Pan-Pot се утвърждават на модерната техно сцена още с дебютния си албум Pan-O-Rama, като стилът на дуото обхваща техно и хаус музиката. Сетовете им на живо са плавни и мелодични, комбинирани с вокали и силни експериментални елементи.

Това те очаква в Зала 1, докато Зала 2 крие Apollonia – съвместен проект на трима от най-добрите ъндърграунд диджеи в Париж – Shonky, Dan Ghenacia и Dyed Soundorom, лидерът на новото звучене в хаус музиката Jamie Jones, испанецът Paco Osuna, чиято кариера върви нагоре и нагоре, откакто зарязва хауса и преминава към тъмната страна на техното. Към диджеите в зала 2 ще се присъединят и резидентите на YALTA CLUB – Liubo Ursiny и Philip Chernikov.

Това е! Остава да напомним, че промо билетите отдавна са изчерпани! В мрежата на Eventim.bg и Yalta Club все още са налични билети от 40 лв., както и ограничено количество VIP пропуски на цена от 60 лв.