Глобалната тенденция за здравословен начин на живот, която уверено променя почти всяка сфера на ежедневието ни, се усеща силно в промяната на гастрономическата сцена и в любимата ни София.

Появяват се все повече заведения, обръщащи внимание на здравословната кухня, а Raw to go отговаря на нуждите на хората, които не искат да правят компромис с полезните хранителни качества дори и в динамичния работен ден или пък в спокоен мързелив уикенд.

От Raw To Go ще те посрещнат с топъл ароматен чай като грижовни домакини и ще ти разкажат за менюто, помагайки ти в избора между здравословни сандвичи и салати, както и супи, смутита и фрешове. Най-хубавото е, че имаш възможност сам да комбинираш съставките на смутито си точно по начина, по който би си го направил и сутрин преди работа.

Освен освежаващи фрешове и смутита за из път, можеш да хапнеш и на място в обедната почивка или след работа от дневното им меню. Сред супите се отличава тази от сурова тиква с годжи бери, джинджифил и канела. Менюто се променя всяка седмица, като някои дни има и специални предложения, така че когато и да отидеш, ще останеш приятно изненадан.

Едно от малкото места в София, което може да се похвали с отличен телешки и сьомга тартар и то на добра цена. Предлага се само два пъти в седмицата, за да го получаваш винаги с най-добро качество и от свежо месо.

Суровите сладкиши, които можеш да намериш там, са дело на вече добре познатите из софийските среди Rawlly. Суровите им бисквитки подканват от бара, а хладилната витрина ти предлага поне два вида торти, с които да задоволиш глада си за сладко без излишни угризения. Е, поне за следващите няколко часа.

Raw To Go се намира на ул. Кърниградска 11. На крак от 8.30 до 9 ч. през седмицата и тъкмо навреме за съботната обедна доза смути от 12 до 6 ч.