Според множество международни изследвания работата сред природата ни прави по-концентрирании продуктивни, намалява нивата на стреса, кара ни да бъдем по-творчески настроени.

Ако искаш да изпиташ всичко това на свой гръб, защо не заключиш офиса си за малко повече от седмица и не опиташ „Офис на открито“ ­– споделено пространство за работа на открито, в което ще се преобрази доскоро недостъпна градина на ул. Кракра 16 по инициатива на фондация Credo Bonum.

Office

Всеки работен ден между 13 и 22 юли градината ще бъде достъпна безплатно от 9 до 22 ч., предоставяйки необходимите условия за работа като wi-fi, достъп до електрическо захранване за мобилни устройства, дизайнерски мебели от Петър Торньов и разнообразни удобства за релакс.

В различните дни от събитието специални домакини ще бъдат представители на български стартъп, бизнес и неправителствени организации, сред които: Creative Mornings, Tickey, Roobar, „Здрави”, Siteground, Power Pops, Time Heroes, Breakfast Club и други.

След 18:00 програмата предвижда вечерни събития с мотото „да се видим след работа”, в които посетителите ще могат да опитат малинова сангрия, различни видове бира, да поиграят настолни игри и други.

Повече информация за участниците и програмата може да бъде открита в страницата на събитието.