Без значение дали си сникърхед, “жертва на модата”, класик, или моден сухар, основата на гардероба ти винаги ще са белите кецове. А всеки знае, че до един чифт бели кецове винаги има място за още един и още един, и още…

_DSC1004s

В отговор на тази неутолима жажда аdidas Originals реши да даде нов живот на емблематичните си бели модели в минималистичната колекцията Home of Classics. Събирайки половин век опит на корта, марката представя модернизирани версии на 10 абсолютни класики, начело със Supercourt.

_DSC1131s

Елиминирайки цветовете, колекцията се фокусира върху силуета и оставя красотата на материалите (предимно кожа) да говори за себе си. Както можеш да предположиш, Supercourt не изневерява на своето тенис наследство, изработен от мека кожена горна част и класическа гумена подметка, естествено, всичко в бяло.

_DSC1175s
_DSC1182s
_DSC0969s
_DSC0873s

Но култът към белите обувки не идва от класиката и вечността, които носят, а от това, че са идеалната основа, върху която да надграждаме.

_DSC1054s
_DSC0975s

Ако и ти си от тези, които в бялото не виждат чистота, а платно, върху което да разкажат своята история, заповядай на 13 и 14 юли след 17 ч. в градинката на Народния театър, където артистите Теодор и Петра ще преобразят твоите нови бели adidas кецове в най-запомнящото се нещо на улицата това лято.

_DSC1193s

Защото белите кецове са създадени да бъдат носени до скъсване.