Моден базар под мотото “Произведено в България” може би буди смесени асоциации, но не и когато зад селекцията стоят приятелите ни от Cosmos Coworking Camp, които са домакини на събитието.

 

Първият дълъг уикенд на март в голямата зала на Cosmos, между 12:00 и 19:00 ч., ще се настанят български брандове за мода, аксесоари и козметика, избрани заради вниманието си към детайла и качествените материали, с които работят.

В поп-ъп магазина участват добре познатите They Are, които са известни с асиметричните си, oversized кройки, женствените линии и красивите си палта. Компания при дрехите ще им прави Lame God – нова марка artisan streetwear за градски момичета.

Към тях се присъединява и Виктор Павлов с Victor Pavlov Jewellery – бижутата му са комбинация между стари традиции в бижутерството и нови, модерни техники и методи, включително 3D моделиране.

 

Участват и любимите 05 studio със семпли и удобни модели бельо, и Boogie and the Beach, които нямам как да пропуснем, защото лятото е само зад ъгъла.

 

Youthiful, за които вероятно сте чували, са се погрижили за козметиката на pop-up шопа, а Sintio & FREKL за портмонетата и чантите. 

Към събитието се включват и Drink Inc. с различни коктейли, което значи, че се очертават три забавни дни, започвайки тази събота. Така че, момичета, грабвайте приятелки и елате да си споделим малко женственост.