Канадското електронно дуо ще представи песни от предстоящия си албум в ролята на гост и хедлайнер на TAKEOVER LIVE – новият клубен формат на Любо Урсини в Room 2. 

Bob-Moses

Тази година Bob Moses се завърна с чисто нов сингъл Heaven Only Knows и анонс за цял албум, който излиза през есента. Гостуването им в Yalta Club е едно от малцината им европейски участия, заедно с гиг в Истанбул и участие в испанския музикален фестивал Benicàssim. Следва голямо северноамериканско турнесъс специалното участие на Mansionair, което започва през есента.

Хипнотичната любовна музика на Bob Moses е най-подходящият старт за новия формат – TAKEOVER LIVE, естествено продължение на едноименната концепция на Любо Урсини за дълги диджей сетове в интимната индустриална атмосфера, която поставя музиката с определено послание на първо място.

Седмичното събитие е замислено като вечерен ивент след края на работния ден, който се възползва не само от дискретния мрак на Room 2, но и от обновената лятна градина пред клуба. Диджей сетовете за вечерта на 18 юли са на Любо Урсини.

Bob-Moses_4

На 18 юли YALTA CLUB предлага Discount Guestlist за 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на now@jointhetakeover.com

Билети за TAKEOVER LIVE: BOB MOSES се предлагат само на входа на клуба в деня на партито срещу 20 лева.