Третото събитие на платформата, Urbanites:INTRODUCING (vol.1), разглежда в дълбочина творчеството на трима млади артисти и им дава възможност да разгърнат въображението си в две последователни pop-up изложби в Bold Showroom

press1-1

DAY 1: 23ти ноември е посветен на колаборацията между Александра Георгиева и Теодор Генов, чиито образи и герои ще се слеят и ще ни запознаят с игривия си и ироничен свят. Резултатът от обединяването на техните стилове ще бъде изразен в специално създадените за изложбата творби. Главен обект ще е тяхната първа арт книга, а освен нея ще има принтове, инсталации и много голяма изненада.

В същия ден ще пускат музика и добре познатите Григовор (So Called Crew) и Djobry (Sofia Beats).

sa6ettuxpastedko2
sa6ettuxpastedko1

DAY 2: На 24 ноември ще се потопим в еклектичния свят на Жоро Пеев /Jawpains/. Той ще преобрази пространтството в типичната за него  естетика. На събитието ще бъдат представени фотографии и принтове със специално брокатено покритие, костюми и обекти, изработени от автора. Последният клип, по който работи е към песента на Мила Роберт – „Квартална Кръчма“, която ще можете да чуете на живо същия ден по време музикалния live от 20:00.

jawpains1
BEC3AC7C-2767-4E31-A16F-2195F0D7A30C