Фестивалът е замислен в две части – дневна (White Rabbit by Day) и нощна (White Rabbit by Night). Интериора на клуб Tell me за дневната програма ще бъде преобразен като концептуален showroom за авторски творби/обекти от модния, интериорния и продуктов дизайн. Паралелно ще бъде обособено допълнително пространсво в сградата от One Gallery Sofia за представяне на видео арт инсталации на едно от значимите имена в съвременното изкуство – Айдан Салахова. Когато свечери, обединяваме двете пространства за мащабни танци.

През деня улицата се превръща в платформа за изява на един куп артисти:

Studio Remake, Minty, Mira Damian, 38 T-SHIRTS, Чудомир Драгнев, ВЕЗБА, СОПА, POSTSTUDIO, Aidan Salakhova, Трио „Трик“, Help Me Jones, Parsifal (Brussels Pony Club), Маги Петрович, Павел Терзийски, Phoenix, Moustache Love, Julieta Intergalactica.

studio remake

STUDIO REMAKE 

Студио Римейк е независим български лейбъл, който съществува от 2003 г. Основният фокус на дейността е върху трансформацията на съществуващи модни обекти, с цел да ги предпази от морална старост и преобразува в модели – уникати с напълно съвременно звучене.

vezba

ВЕЗБА

Везба е марка за облекла и аксесоари базирана на българските фолклорни мотиви. Мисията на марката е да акцентира върху чара и символиката на шевицата.

sopa

СОПА

СОПА Ателие е творчески колектив от млади архитекти и дизайнери, провокирани от новите технологии и тенденции в еко строителството, зелената енергия, продуктовия дизайн и иновативните намеси в градска среда.

poststudio

POSTSTUDIO 

Работата на графичните дизайнери от Poststudio e различна, концептуална и със силно изразен собствен визуален език. Приносът им за развитието на визуалната ни култура и среда е повече от качествен и ценен.

aidan

AIDAN SALAKHOVA

Айдан Салахова е емблематична личност в света на съвременното руско изкуство. През годините артистичните й проекти неизменно са били израз на нейната лична и творческа свобода. Досега видеото от пърформанса Predistatination е представяно единствено в Saatchi Gallery – London.

trik

ТРИО ТРИК

Вокално трио Трик е създадено през 1982. Групата се представя с рецитали на конкурса „Песни за морето, Бургас и неговите трудови хора”, телевизионния конкурс „Мелодия на годината” и фестивала „Златният Орфей”. Песента „Шесто чувство” през 1986 е обявена за „Мелодия на годината” от едноименния конкурс.

hara

Нощната програма в бар Tell Me е запазена за базирания в Берлин диско диджей Hara Katsiki с вход 10 лв.