Чарли, известен още като Чарлззз, е на 7 години. “Първите седем”, както ги наричат, не му липсват. Прекарал е голяма част от тях с Ирина и е един добре възпитан Казанова, който си избира дамите не по друго, а по името. Ирина пък се занимава от 10 години с организирането на събития, без да пропуска да спретва редовно специални моменти и за себе си и Чарли – я на планина, я на море.

DOG TALK е съвместната рубрика на мобилното приложение, което свързва собствениците на домашни кучета – DOGLAR, и Under The Line. Днес думата има Чарли.

vg__148

Чарли? Шийн или Паркър?

Имам от всеки в себе си.. и Шийн, и Чаплин, и Паркър, редувам ги, само и само да не става скучно.

Чухме, че с Ирина сте си голяма любов. С какво те спечели?

С нея не е скучно, забавлява ме, като ме води постоянно на планина и море, хубаво ме гушка, а и ме черпи редовно с любимите ми кисело мляко и свински ребърца.

Вярно ли е, че най-добрият приятел на един Чарлз е прасе?

100% истина! Колекционирам прасета, в момента имам три, гумени де, Charlie’s angels, и всяко грухка различно, обожавам ги! Взимам по едно от тях с мен, винаги когато пътуваме.

vg__139

Лизи или Лиза?

И двете! Супер мацки със страхотни, почти еднакви имена! С едната се срещам на Паметника, с другата си цъкаме срещи в градинката на Седмочисленици.

Куче пазач ли си или просто имаш фетиш към дамски чанти?

Пазач, не изпускам от поглед нашите неща, било то дамска чанта или куфарът с прасето ми вътре, не давам никой непознат да припари.

Коя ти е любимата дума?

“Айде” за мен е еуфория, значи че или отивам на разходка, или на планина, море. Откачам, като я чуя.

vg__157

Къде най-обичаш да тропнеш с лапа?

В нещо силно миризливо, но става и в планинска рекичка.

С какво можем да те подкупим и да спечелим сърцето ти завинаги?

Определено ще те заобичам, ако ме повозиш в колата си към планината и качим поне един връх.

Ако имаше филм за живота ти, как щеше да се казва?

Дивото ме зове.

Какво правиш като си сгафил, за да замажеш положението? Разкажи ни някоя изцепка.

Веднага лягам по гръб, вдигам си лапите и дълго оставам в тази поза! Винаги работи! Ирина ми купи ново, голямо меко легло и много му се радвах до момента, в който тя не излезе без мен и я нямаше цял ден. За да я накажа, го разпокъсах цялото и разпръснах многото пух навсякъде. Беше забавно, но като си дойде, трябваше да лежа доста дълго по гръб, най-дългото ми лежане.

vg__135

Кой е препъникамъкът в ежедневието ти, голямата чарлзова драма?

Като чуя израза “отивам на работа” … винаги ме вкарва в депресия, защото означава, че Ирина няма как да ме вземе и ще си остана вкъщи. Мъка.

Какво не знаем за Ирина, а трябва?

Не я свърта на едно място, постоянно иска да пътува, жалко че не мога да се возя в самолет, за да ме вземе и по другите континенти с нея.

Твоята житейска философия е…

Възможно най-много сред природа и далеч от дразнители, имам предвид шумни хора, заря или бучащи мотори!