Антуражът на тази необикновена визла – Чаплин, се състои от Митко – джазмен и по-конкретно тромбонист, и Еми, която в момента учи PR. Двамата заедно подготвят появяването на ново място за изява на артистични личности от различните области на изкуството. Чаплин, от своя страна, си знае мястото –  ако не се бори за територия на “голямото легло” вкъщи, може да я видите да спринтира из парка Заимов.

DOG TALK е съвместната рубрика на мобилното приложение, което свързва собствениците на домашни кучета, DOGLAR и Under The Line. Днес думата има Чаплин.

vg__1496

За куче, кръстено Чаплин, си доста… дългокрака. Питала ли си се защо ти избраха това име?

Чаплин е откровено мъжко име, но вече свикнах, дори започнах да го харесвам. Често получавам комплименти за дългите си крака, но представяте ли си да ме бяха кръстили Клаудия, Ким, Наоми… Чаплин си е екстра!

Играеш ли си на “Великият диктаторвкъщи?

По-скоро се придържам към концепцията за “сивия кардинал”. Оставям ги да си мислят, че те взимат решенията.

Вярно ли е, че на визлите никога не им падат батериите?

Не мога да отговарям за другите визли, но моите наистина трудно падат! Още повече, мога да разпределям енергията си рационално, така че да не ми се налага да стоя дълго време на зарядното.

vg__1478

Откъде толкова енергия?

Нямам никаква представа. Според мен това е някакъв фабричен дефект на модела… така де, породата.

А онзи слух, че все са залепени за стопаните, как ще го коментираш? Това нещо лично пространствомай за нищо го нямате…

Това онази глупост с велкрото ли е? Добре де, може и да съм малко повече привързана към Еми и Митко, ама в крайна сметка, ако не искаха да е така, да си бяха взели котка. Между другото, не харесвам котки! Не разбирам какво искате да кажете с това “лично пространство”.

Коя е суперсилата ти? Случайно да говориш унгарски (yekesh-mekesh)?

Доооста съм бърза, когато тичам! Засега май нямам конкуренция в парка. Тук-там се появява някой джак ръсел, но аз мисля, че злоупотребяват с допинга. Не знам и думичка унгарски. Родом съм от България.

vg__1533

Не мога да не те попитам, какво е отношението ти към класическата музика в това музикантско семейство? Да ни препоръчаш нещо?

Познавам доста музикални стилове. Почитателка съм на класиката, джаза, латиното, но електронната музика и метълът ме плашат честно казано. Препоръчвам ви да се научите да слушате музиката тихо!

Някакви близки и драматични срещи с тромбона?

Тромбонът си е супер инструмент! Обаче, когато Митко му сложи едно нещо отпред, полудявам и започвам да крещя, а той си мисли, че пея.

Какви ги вършиш сама вкъщи?

Стоя си кротка. ;)

Какво правиш като си сгафила и искаш да замажеш положението. Признай си най-голямата изцепка?

Ушите ми започват да висят по един по-особен начин. Имам и един трик с очите, но него го използвам рядко, ако ме разбирате. Нямам големи изцепки, просто Митко и Еми често правят от мухата слон! В досието ми са записани чифт скъпи очила (но не можах да им обясня, че сами си паднаха от шкафа), няколко книги, които “изядох с кориците” (не издържам пред миризмата на стара книга) и си отворих шкафа с наградките, защото… мога!

vg__1490

Кой е препъникамъкът в живота на една визла, голямото изпитание в ежедневието ти?

От дъното на душата си мразя две неща: прахосмукачки и да оставам сама! Ако тези две бедствия изчезнат, животът ми ще е същински рай.

С какво можем да те подкупим? Кашкавал?

Ооо да! Как разбрахте за пустата ми любов към кашкавала? Но обичам и всичко друго, изключващо кафе, репички и моркови. Просто не знам какво им харесват?!

Кой ти е коронният номер? Винаги ли минава?

Вечер преди командата “Отивай си в леглото!” преминавам на режим cuteness mode, с който постигам най-важното – да спя на голямото легло заедно с тях! Успеваемост на номера: 98%.

Какво не знаем за Еми и Димитър, а трябва?

Еми е твърде педантична в грамажа на дневното ми меню, а Димитър е истерик. Но ги обичам!