Има един взеизвестен факт – много често ние, хората, правим прибързани и необмислени постъпки, като например да сключим брак или да си направим татуировка. За да предотвратим ситуации като втората, Tattly идва на помощ.

“Най-добрият начин да се оплачиш е като просто направиш нещо” е цитат на James Murphy от LCD Soundsystem, който вдъхновява Tina Roth, създател на Tattly, да превърне своята идея в бизнес. В сайтът можеш избереш временна татуировка, която ще ти коства само $5. А ако една не е достатъчна, има пакети от по 8 дизайна за $15, които ще ти спестят цели $22.

Разнообразието е огромно – над 250 илюстрации, от които до този момент са се възползвали хора от над 90 държави по света. Доставката е скромна – само $2 до България.

Всички знаем колко трудно може да бъде избирането на нещо идейно за рожден ден. Tattly е чудесен подарък за твой приятел и със сигурност е по-добър вариант от парфюм или дреха.

Gift Box-овете пристигат в кутия с панделка, заедно с 12 илюстрации и струват $25.

Най-ценните ни мисли винаги трябва да се съхраняват на сигурно и специално място. Notebook-овете на Tattly са 2 варианта и изглеждат прекрасно. Чрез тефтерчетата на Field Notes и авторската серия на сайта What To Focus On можеш да бъдеш сигурен, че ще се съсредоточаваш единствено върху важните ти задачи от ежедневието.

И ако все още не си се замислил дали да си поръчаш няколко Tattly-ровки, то влез в сайта на бранда и може би ще промениш мнението си.