Вещите са онези неща, които могат да изразят индивидуалността на един човек. Вдъхновени от редица сайтове и блогове, решихме да създадем Toy Box – серията, в която ще ти показваме интересни личности и техните любими играчки.

Кристина Георгиева и Владимир Александров (Тапата) са татуисти и създатели на Old Time Tattoo Sofia. Общи увлечения са им планините и древните мистерии.

Владимир е живял и работил в Мадрид от 2001 до 2010 г. Освен общопознатия метод за татуиране, практикува и алтернативни такива. Изработва свои собствени професионални машини. Почитател е на бушкрафта и има мания за купуване на ножове (за мирни цели). Кристина е завършила семестриално анимация в НБУ, но вече се е посветила изцяло на татуирането. Обича шоколада, фламенкото и декадентската поезия.

Old Time Tattoo се намира на ул. Юри Венелин 36. Отидете с идея и ще ви подготвят уникален модел, който само вие ще си имате. Ако сте фенове на фотореалистичните татуировки, това не е мястото за вас. Студиото си е old time – страстта на Владимир и Кристина е old school естетиката; работят върху популяризирането на традиционния американски и японски стил на родна земя. Можете да ги посетите и за някой custom надпис.

Блогът на студиото им се намира на oldtimetattoo.wordpress.com, а във Facebook можеш да ги последваш от тук.