VG_image__670

След като успяха да се наложат с дизайн на пет панелни шапки момчетата продължават да развиват продуктовата си гама с нови модели. За настоящия сезон освен добре познатите пет панели на линия е и нов за марката дизайн на bucket hat.

Инспирацията за тази колекция е плод на градската среда, която ни заобикаля. Желанието за нейното устойчиво развитие непременно извиква две асоциации – околна среда и общество. И двете винаги са били във фокуса на марката като този път посланията са повече от буквални.

VG_image__652

Синигерът е един от живите символи на София и затова е увековечен с цветна бродерия на фронталния панел на TIT Five-panel, който се предлага в две разцветки – бургунди и карибско синьо. Шапката е изработена от водоустойчив деним, а детайлите по нея отново са акцент. Задната каишка е от естествена кожа, а на страничния панел има бродирана абривиатурата на марката FF.

VG_image__639

Спортът от своя страна е в основата на дизайна на другите две шапки от колекцията. 45 Hands Five-panel и 45 Bucket hat са за активно живеещите и спортуващите млади хора. Изработени са от водоустойчива олекотена материя с изчистен дизайн и фокус върху детайлите.

VG_image__661

Сигурни сме, че всеки от вас ще припознае някоя от шапките за себе си, а отличаващият се дизайн, качествените материали, ръчната изработка на детайлите и лимитираните тиражи, в които се произвеждат ще ви накарат наистина да се почувствате #likeaboss.

За повече информация следете Facebook страницата на 45 Street, както и сайта им.