[wide]Леко зимни - Fitzsimmons от Native[/wide]

Ако трябва да избирам добри зимни обувки, то веднага изскача един абсолютно заучен чеклист, който всъщност работи в доста случаи, а не само в този. Четири са условните точки, на които “перфектният” чифт трябва да отговаря – качество, външен вид, цена и топлина, но не задължително в този ред.

Разходих се из по-добрата част на столичните магазини, които биха предложили нещо подобаващо, и след доста разгледан материал този модел на Native си сложи сам короната, така да се каже.

Симпатичната двойка се нарича The Fitzsimmons и е най-сполучливият чифт на пазара от Native. Брандът е известен с почти стилното преработване на идеята на обувките Crocks, срещу която 3/4 от разумното модно човечество се бори.

Но, говорейки за зимни обувки, сигурно се сещате, че печелившият неочакван и скрит коз тук е лекотата. Този “планински” модел е абсолютно лек, освен че и доста модерен, а материалът е eco-friendly, но все пак пластмасово дишащ и топли доста повече и от два чифта кашмирени чорапи.

[royalslider id=”9″]

Предлагат се в дамска и мъжка номерация без никаква промяна във външния вид при “смяна на пола”, така че ако сте решили да сте matchy-matchy с човека до вас, или пред вас, то The Fitzsimmons ще откриете в Melcore Shop срещу 127 лева.

Melcore Shop Sofia се намира на ул. Николай Хайтов 2.

[aside]Снимки: Under The Line[/aside]