Comme des Garçons

Парфюм: Green Play, Red Play и Black Play
Бранд: Comme des Garçons
Парфюмерист: Антоан Мезондю

Предназнчение: Унисекс

“Design by not designing. 
No design is design. 
The prototype is strong. 
Absence of concept is creation.”

Толкова е просто! Това е веруюто на подбранда Play на легендарната японска марка Comme des Garçons, под чието име се произвежда бейсик линията на компанията, състояща се от тишърти, блузи, поло шърти и парфюми.

Play серията от 2012 година се състои от три аромата: Green Play, Red Play и Black Play. И колкото и да обясняват как няма концепция — такава, естествено, има. Съставките и на трите аромата имат цвета на парфюма, в който участват.

В зеления има мента, лайм, плодове от хвойна, босилек, жасмин, мастика, семена от Abelmoschus, ветивер и кедър. В червения аромат са събрани накуп червена мандарина, Safraleine, розов пипер, черешов акорд, здравец, канела, Osmanthus, смирна, балсам от Tolu. Черният съдържа черен пипер, pepperwood, червен пипер, теменужка, мащерка, черен чай, брезов катран, тамян, дървесен мъх.

Предвид сърцевидното лого с очи, отличаващо линията Play, концептуалността на ароматите и предстоящият празник на влюбените смятаме, че това е идеалният подарък за и от всеки играч!

Намира се в Salon Olfactive нa ул. Г. С. Раковски 145 срещу 150 лв за 100 мл.