В най-подходящия момент за покупка на нови слънчеви очила решихме да ти покажем няколко стъкла от последната колекция на Ashbury. Допаднаха ни не само моделите, но и това, че са изработени с най-висококачествените материали, за да защитят човешкото око.

От лятото на 2012 всички стъкла на Ashbury са произведени от Carl Zeiss Vision Sunlens — водещата компания в областта на производството на стъкла за слънчеви очила. Те имат най-добрите оптични характеристики, които гарантират 100% UVA/UVB защита и са изработени със специална предпазна повърхност, доставяща възможно най-чистата визия.

Като компания Carl Zeiss имат повече от 150 години опит в иновативните разработки в областта на отпиката и финната механика. Желанието на Ashbury е да предлага слънчеви очила, направени с висококачествени материали. Това означава, че всяко стъкло отговаря на всички вътрешни изисквания на компанията, доста по-тежки от международните такива: тестове за абразия, издържлизвост, нардасквания, кристално чиста визия и редица други химични и физични тестове. Вида на стъклата, които Ashbury използват, е пластмасов полимер CR-39. Казано с други думи, моделите на Ashbury и Carl Zeiss са напълно достойни за Чък Норис.

Колекцията можеш да откриеш в BLOK SHOP от днес. Повече за Ashbury Bulgaria можеш да научиш от сайта или Facebook.