WanderFall е видео на Beardfrost Productions, заснето от Алекс Кристанов, Стоил Димитров и Емануил Емануилов през изминалата есен на Витоша, в района на Конярника. Beardfrost са група скиори, сноубордисти, катерачи, сърфисти, оператори, фотографи, монтажисти, художници и търсачи на приключения, които са обединени от планината, морето, природата и всички активности, свързани с тях.

“Искаше ми се да предам на лонгбординга усещането да разцепиш пресен сняг или да пресечеш вълна, както е във водните и зимните бординг спортове, но на асфалт листата свършиха чудесна работа, замествайки водата в различните ѝ форми”, споделя Алекс. “Пред обективите беше Мартин Раднев от LongDayBoarding, който щедро направи много красиви слайдове, за да превърне този проект в реалност.”

Beardfrost се определят като видео документалисти със страст към outdoor спортовете. “Искаме да развием Beardfrost като една различна филмова компания, която да съумее да запази и предаде духа на планината, морето и природата във всеки проект, с който се захванем.”