Songkicking е месечна рубрика на Under The Line, която те информира за всички интересни музикални събития от 300 до 1500 км от София. Букурещ, Атина или Истанбул – нито едно от тези места не се намира твърде далеч ако имаме възможността да видим някои от любимите си имена в музиката.

На помощ ще бъде Songkick – платформа за концерти, която винаги те информира къде можеш да чуеш твоите артисти и банди. Благодарение на нея, ще селектираме най-доброто, за да сме сигурни, че никога няма да изпуснеш концерта, който може да промени живота ти.

Ето какво подбрахме за ноември – определено победителят за месеца е Истанбул с цели четири жестоки събития.

Gigamesh

08 November 2012
Istanbul, Turkey
More info

От година насам, Gigamesh няма нужда от представяне. След като стана известен със своя ремикс за Foster The People, той със сигурност не спира да издава брилянтни dance парчета… по често и по много.

Tiger & Woods

09 November 2012
Istanbul, Turkey
More info

Никой не може да ти каже достатъчно за Tiger & Woods. Мистериозното disco дуо успява да запази образа си в тайна, но не и музиката, на която са успяли да се насладят хиляди души по света.

Определено едно от любимите ни събития за месеца.

Foals & Friendly Fires DJ Set

10 November 2012
Istanbul, Turkey
More info

Следващите имена, които пристигат в Истанбул в трети пореден ден са Edwin Congreave от Foals и Jack Savidge от Friendly Fires. Момчетата са там, за да представят свой DJ сет в турския клуб Babylon.

Grum

16 November 2012
Istanbul, Turkey
More info

Напоследък Grum малко се поизгуби. Британецът е решил да даде пауза на продуцентстово, но не и на турнетата си. Още една причина да посетиш турската столица.

Mario Basanov

16 November 2012
Thessaloniki, Greece
More info

Какво се случва, когато откриеш вълнуващ поп продуцент с огромна страст към disco музиката и класическият house? Отговорът е Mario Basanov.

Slow Magic

25 November 2012
Athens, Greece
More info

Slow Magic създава dreamwave и идва някъде от Исландия. С толкова желание ще се опитаме да посетим концерта му, колкото бихме искали да посетим и този на Tiger & Woods.

Tensnake

01 December 2012
Bucharest, Romania
More info

И за приятното начало на месец декември, можеш да посетиш партито на немецът Tensnake в Букурещ, Румъния.