Всички усещаме наближаването на Коледа и количеството усилия, които се изисква да хвърлим покрай нея. И нека си признаем, че декември не е най-подходящият месец за лутане по магазините и въобще излизане от вкъщи. Ето затова се свързахме с няколко български онлайн магазинa и ги помолихме да посочат три неща, които биха подарили на своите близки.

Jelanie

Putumayo Latin Lounge

Само ако е послушен, Криси от Jelanie би зарадвала някой от приятелите си с диска Putumayo Latin Lounge, който събира разни чил аут ритми (чуйте ги тук), вдъхновени от микса на модерната електронна музика и традиционното латино звучене.

Компилацията можете да получите срещу 29 лв.

Hop Hop Hop гривна

За момиче Криси избира ето тази ръчно изработена в Париж позлатена гривна с розово облаче от Hop Hop Hop. Този подарък ще ти струва 88 лв.

Еко зелена дървена количка

Ако все още се чудиш какво да подариш на момче, Криси препоръчва и ето тази супермодерна икономична 0/100 количка от Швеция за 62 лв.

Jelanie

REFORMA

Бетонен пръстен Corner

За жена Боян от REFORMA избира ето този бетонен пръстен от 22design Studio. Чарът му е в това как се променя с времето – появяват се миниатюрни напуквания, чукнати ръбчета и промени в цвета. Всичко зависи от начинът му на носене.

Този подарък ще ви струва 89 лв.

Слушалки Urbanears Plattan

Боян избира и изчистените слушалки на Urbanears Plattan, които освен че имат вградено дистанционно и микрофон съвместими както за iPhone, така и за други популярни брандове, разполагат и с жак, чрез който твой приятел може да се прикачи към музиката ти.

Urbanears Plattan можеш да вземеш за 120 лв. от ето тук.

Архивил
Архивил

За децата пък Боян препоръчва ето тази забава от Kidsonroof. Архивил съдържа 50 картонени градски елемента като всички могат да бъдат захванати помежду си така че възможностите да са близо до неограничени. Архивил е играчка, за която дори и аз бих си отделил цял ден…

Sassy

Q2 Internet Radio

Според екипа на Sassy интернет радиото Q2 е гениално. Самото то няма никакви бутони – звука увеличаваш или намаляш като накланяш радиото, а ако искаш да го мютнеш просто го обръщаш върху говорителя. Логично. Q2 е в една бройка. Белият вариант можеш да вземеш за 180 лв.

Mood Mugs

Сещаш ли се за онези моменти на работа, в които си толкова изнервен, че предпочиташ да си спестиш говоренето с хора? Към сърдитата си физиономия можеш да прибавиш и една от тези Mood Mugs, която ще ти помогне да изражиш нежеланието ти за контакт с колегите.

Ако пък чисто и просто не искаш да криеш мързеливото си настроение Mood Mugs пак има чашка за теб. Комплектът можеш да закупиш за 25 лв.

Half Full

Sassy ни предлагат и тази наполовина пълна чашка, която бързо решава проблема за… пълнотата. От позитивната страна на нещата можеш да застанеш срещу 25 лв.